The Row este exemplul perfect pentru design interior comercial de lux. Magazinul din Los Angeles al surorilor Olsen, Mary-Kate si Ashley, a fost inaugurat anul trecut. Aici, cumparatorul (de lux, evident) gaseste haine create de gemenele Olsen, dar si pantofi Manolo Blahnik si piese de mobilier rare.

Revenind la oile noastre, trebuie precizat ca de proiectul de design interior pentru magazinul de lux The Row s-au ocupat Courtney Applebaum Design si Montalba Architects. Rezultatele sunt spectaculoase si suprinzatoare, spunem noi, macar pentru piscina din centrul magazinului, care e de fapt adevarata vedeta din toata treaba.

Asa cum probabil va asteptati, toate elementele care compun decorul sunt piese de designer valoroase.

De exemplu, mai jos avem scaune Paul McCobb in jurul unei mese Jean Prouve:

Design interior comercial de luxDesign interior comercial de luxLanga piscina, un totem ce poarta semnatura lui Zanini de Zanine, un artist brazilian foarte apreciat la ora actuala.
Design interior comercial de luxScaune Lina Bo Bardi, masuta de cocktail Poul Kjaerholm, canapea Illum Wikkelso, pat de zi Charlotte Perriand. Un fel de reteta a succesului cand vine vorba de design interior comercial de lux?Design interior comercial de luxDesign interior comercial de luxDaca treceti pe la magazin, sa va luati costumul de baie la voi. Surorile tin prosoape curate pregatite pentru musteriii care poftesc la o baie in piscina lor. Design interior comercial de luxDupa baie, va puteti odihni in mobilierul de exterior marca Walter Lamb. Design interior comercial de luxBatranul Finn Juhl a fost si el invitat la reuniune (vezi bancuta). Despre el am scris si noi aici.
Design interior comercial de luxDesign interior comercial de luxfoto