Direct din Slovacia, un exemplu de design interior pentru mansarda de la firma de arhitectura si design at26. Acestia au transformat un simplu pod intr-un spatiu de locuit functional si plin de chic contemporan, pe care il vedem in cele ce urmeaza.

Casa se afla in podul unui imobil din Bratislava. Cladirea dateaza din anii 1920 si cel putin aceasta parte a ei nu a fost construita pentru a fi folosita ca spatiu de locuit in acest mod. Interventia desteapta a arhitectilor de la at26 a operat insa modificarile necesare, iar ce a rezultat vedeti mai jos.

Design interior pentru mansardaDat fiind ca multa vreme podul casei a fost folosit ca spatiu de depozitare si chiar ca loc de popas pentru porumbei, structura si in general starea acestuia a avut de suferit. Prima interventie in procesul de transformare a presupus lucrari la structura podului, astfel ca spatiul sa fie in primul rand functional: izolat, solid, igienic. Practic, a fost nevoie de reconstructia unei parti semnificative din acoperis.Design interior pentru mansardaVorbind de design interior, alegerile in aceasta privinta au fost simple si eficiente: alb peste tot. Spatiile rezultate in urma impartirii au fost decorate minimalist, cu intentia de a lasa cat mai mult loc liber. Multe spatii de depozitare ascunse, multe interventii indraznete. Design interior pentru mansardaDesign interior pentru mansardaDesign interior pentru mansardaDesign interior pentru mansardaDesign interior pentru mansardaDesign interior pentru mansardafoto