Cine suntem?


Suntem KiwiStudio, firma de design interior si arhitectura cu sediul in Bucuresti.

Ce facem?


Simplu spus, proiectare in design interior si arhitectura.

PROIECTARE?

contact

PROIECTELE KiwiStudio IN MEDIA:


CUM lucram & CE primesti?

Preferinte

Ne cunoastem, facem o lista cu preferintele tale, punem la cale un plan de actiune.

Releveu

Masuram spatiulsi luam in calcul toate datele problemei: pozitionarea prizelor, dar si orientare in puncte cardinale; dimensiunile peretilor si functiunile camerelor.

Proiectare 3D

Ne traducem ideile intr-un proiect 3D realist, plus Virtual Reality pentru ca tu sa intelegi mai bine spatiul pe care l-am pregatit.

Plan electric

Poate e nevoie sa reconfiguram prizele. Sau vrei sa adaugi ori sa renunti la unele dintre ele. Oricum ar fi, noi iti dam planul electric.

Proiecte tehnice

Schite de mobilier, planuri 2D, stereotomii, fise de produs materiale si finisaje, liste de cantitati, in sfarsit, toata documentatia necesara demararii proiectului.

Deviz detaliat

Includem in proiect lista de produse reale folosite in amenajare, cu preturile aferente. Adaugam costul manoperei, facem un total general ca sa stii cat te costa sa amenajezi casa.

Asistenta & consiliere in achizitii

Iti spunem ce sa cumperi si de unde. Mergem impreuna la cumparaturi, daca e nevoie, sau lansam noi comenzile, la furnizorii nostri sau la ai tai.

Vizite pe santier

Mergem pe santier si ne asiguram ca lucrurile merg conform planului. Nu impunem un numar de vizite, suntem flexibili si comunicam pe toata durata lucrarii.

Ajustam

Poate nu cadem de acord cu propunerea de amenajare de la prima varianta. Dar putem discuta, ne spui ce nu-ti place si ce ti-ai dori in schimb, iar noi modificam proiectul ca sa corespunda dorintelor tale.

Fotografii

Cea mai placuta parte a proiectului e cand venim si facem poze. Pe care le postam apoi pe site, poate si in reviste de la noi si din afara. Util, daca ai nevoie de poze in scopuri de promovare (ex. vrei sa inchiriezi spatiul), caz in care te ajutam cu foto in format mare.