Aleatoriu de pe net, cateva picaturi de inspiratie la alegerea tablourilor pe care le impartasim cu voi aici. Nu am avut o tema anume atunci cand am facut selectia. Sunt imagini care ne plac si pe care noi le-am pune in proiectele noastre.

Evident, lista de posibile optiuni pentru decorarea peretilor este muuult mai lunga. Aproape infinita, si tocmai de-asta va chemam pe pagina noastra de Pinterest, unde postam frecvent si imbogatim foarte rapid lista cu surse de inspiratie.

Vizionare placuta!

Cu un poster bine gandit nu dai gres niciodata. Aici de fata, afisul unei piese dupa binecunoscutul roman Alice in Tara Minunilor.

inspiratie la alegerea tablourilorAcuarela.inspiratie la alegerea tablourilorCoperte pentru Kafka:
inspiratie la alegerea tablourilorPoster si-atat.inspiratie la alegerea tablourilorCu bicicleta:inspiratie la alegerea tablourilorCu bicicleta acum 100 de ani:inspiratie la alegerea tablourilorPoster retro cu inghetata, ceva fin:inspiratie la alegerea tablourilorO alegere mai putin aventuroasa, insa bine executata:inspiratie la alegerea tablourilorAventura:inspiratie la alegerea tablourilorAsa da:inspiratie la alegerea tablourilorsurse foto: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8