Accente de galben pentru design de apartament la malul marii, si nu orice mare, ci chiar Marea Neagra, cu precizarea ca lucrarea apartine unei firme de arhitectura din Bulgaria, iar locatia este in partea lor de litoral.

Asadar, un apartament nici mic, nici mare – desi din fotografiile de mai jos pare un apartament mai degraba mediu ca dimensiuni, cam ca cele pe care le avem si noi din belsug, construite inainte de ’90 – dar amenajat impecabil si profitand eficient de spatiul avut la dispozitie. Fiecare camera are o culoare proprie: o dominanta care se construieste din detalii – sau din accente, ceea ce e o gaselnita inteligenta pentru a aduce diversitate intr-un spatiu destul de restrans, fara a-l aglomera vizual.

Lucrurile sunt simple: s-a plecat de la combinatia clasica si infailibila, alb-negru, la care s-au adaugat doua tonuri indraznete: bleumarin si galben. Ce-a iesit, vedeti mai jos:

Accente de galben pentru design de apartamentAccente de galben pentru design de apartamentAccente de galben pentru design de apartamentAccente de galben pentru design de apartament Accente de galben pentru design de apartament Accente de galben pentru design de apartament Accente de galben pentru design de apartamentDormitorul este, dupa cum vedeti, mai degraba mic. Dimensiunea e compensata prin design. Formele geometrice reusesc cumva sa-ti capteze atentia de la cantitate la calitate. Ceea ce e o realizare, trebuie sa recunoasteti! Accente de galben pentru design de apartamentAccente de galben pentru design de apartamentPentru baie, aceeasi poveste. Faianta cu model geometric ce bate spre iluzie optica, numai bun de distrat atentia de la faptul ca dimensiunile camerei sunt foarte reduse: Accente de galben pentru design de apartament

foto