Redecorarea unei case din epoca victoriana nu e un proiect de care sa te apropii cu inima usoara. Stilul are particularitatile sale, obliga la o anumita conduita stilistica, cere dedicare, pasiune pentru detaliu, niste cunostinte solide in arhitectura, arta, design. Si mai cere un lucru: cumpatare. Un lucru pe care echipa de designeri de la Hecker Guthrie l-a inteles si l-a aplicat atat de bine, incat nu-ti poti retine un zambet admirativ.

Proiectul de redecorare al casei victoriene ne-a placut pentru ca este facut intr-o nota relaxata. Dar in asa fel incat locuinta sa semene a „acasa” pentru niste oameni pe care ii ghicim in spatele mobilelor savant asezate, a fotoliilor de designer, a culorilor atent alese pentru a crea armonii si contraste placute ochiului.

Ne-a placut ca nu s-a batut apa-n piua pe detalii victoriene culese de prin targuri ori lasate mostenire in vechea casa. Nu ca o astfel de abordare e gresita; doar ca ne place extrem de mult ce au facut designerii aici, cu ce au avut la dispozitie. Adica ceva piese cu reminiscente din anii ’70, altele culese din vitrinele magazinelor contemporane, altele doar sterse de praful anilor si readuse in actualitate cu mici tuseuri menite sa le sublinieze frumusetea usor palita.

Vedeti si voi:

Redecorarea unei case din epoca victoriana   Redecorarea unei case din epoca victoriana Redecorarea unei case din epoca victoriana Redecorarea unei case din epoca victoriana Redecorarea unei case din epoca victorianaRedecorarea unei case din epoca victorianaRedecorarea unei case din epoca victorianafoto