Reteta noua de design interior de succes nu e deloc noua, daca stam sa ne luam la puricat amenajarea care urmeaza. Doar ca e facuta cu foarte mult bun-simt si consideratie fata de obiectele puse in ea, pe de o parte, si fata de locatarii casei, pe de alta. Adica: tot ce ar fi in plus, nu e, tot ce ar face spatiul frumos, e.

Pe cat de simpla reteta, pe atat de greu de pus in scena. Lucrurile simple sunt uneori cel mai greu de realizat.

Azi ne ocupam de o lucrare de design interior din Suedia, Stockholm. Gasim in ea ceva reminiscente din amenajarile in stil scandinav, dar si un pic din stralucirea apartamentelor pariziene.

Din pacate, nu stim cine s-a ocupat de proiectul de design interior, insa daca tineti musai sa aflati, apartamentul e la vanzare.

Design interior de succes Design interior de succesMobila shaker intr-o culoare gri petrol si in combinatie cu blatul din marmura se dovedeste a fi o alegere buna, in conditiile in care casa pastreaza din caracteristicile constructiilor de la inceputul secolului XX. Inaltimea mare a camerelor – unele dintre ele, cel putin – cere o abordare pe masura. Eleganta relaxata, in cazul de fata.

Ar mai fi de observat si de admirat piesele de mobilier mid century modern: lampi, scaune, fotolii. Ici si colo, puncte contemporane – un fotoliu, o canapea, echilibrate in decor ca sa ne faca sa ne simtim, totusi, in secolul XXI.
Design interior de succesDesign interior de succesDetaliu: balamalele exterioare din alama. Chic!
Design interior de succes Design interior de succes Design interior de succes Design interior de succes Design interior de succes Design interior de succes Design interior de succes