Idei mari pentru bucatarii mici: amenajari de nota 10 a fost publicat initial in 2012 si continea imagini care, la acea vreme, erau reprezentative pentru subiectul abordat. Intre timp, lucrurile s-au miscat, asa ca am considerat oportun sa actualizam articolul cu fotografii la zi, care sa reflecte “ce se poarta” acum in materie de design interior pentru bucatarii.

Stim ca nu e deloc simplu sa faci o bucatarie mica sa arate bine – iar prin asta, multi inteleg s-o faca sa para mai mare. Sa fie mai incapatoare. Sa dea impresia ca lucrurile sunt bine ordonate. Sa para luminoasa. Sa fie moderna.

Oricare ar fi motivatia, un lucru e clar, si anume destinatia – bucatarii mici: amenajari de nota 10, nici mai mult, nici mai putin. Asa ca sa purcedem!

De departe, preferata noastra este aceasta: bucatarie gri petrol, cu detalii de cupru si blat deschis la culoare. Fara alte briz-brizuri, mobila de calitate si atat:

bucatarie gri detalii cupru

Nu e rea nici versiunea de mai jos, mobila de bucatarie alba cu model rustic si manere asortate. Potrivita intr-un cadru indraznet, ca cel de mai jos – adica peretii verde pastel si cadrul galben – arata chiar foarte bine. bucatarie alba rustica Cu galbenul asta, nici n-ai nevoie de mai mult:
bucatarie negru cu galben Negrul nu micsoreaza – nu in cazul de fata: bucatarie neagra mica E clar, avem ceva pentru galben: bucatarie gri petrol bucatarie alba corpuri galbene Modelul de mai jos este prezentat de Ikea. Rafturile deschise arata bine, insa nu sunt intotdeauna cea mai practica solutie pentru spatiile mici.Totusi, cine poate sa tina ordine desavarsita pe rafturile la vedere, sa ia aminte la amenajarea de mai jos: bucatarie alba spatii deschise Scurt si concis: bucatarie alba cu cadru negru Bucatarie gri, bej, grej, cum vreti. Oricum arata foarte bine: bucatarie gri inchis Bucatarie open space alba. N-ai zice ca se afla intr-un spatiu mic. De fapt, asta e si ideea: spatiile deschise dau impresia de mai mare, mai mult, mai bine asezat:
bucatarie alba open space Inapoi la rustic, cu bucataria alba intr-o imitatie de stil shakerbucatarie alba rustica bucatarie alba Caramida aparenta alba, o dragoste mai veche a noastra: bucatarii mici: amenajari bucatarie alba mica O idee deloc rea: bucataria alba cu insula orientata oblic: bucatarie alba cu insula

foto: 1, 2