Proiectul de design interior cu tonuri neutre pentru casa in New York a fost recent finalizat de Studio Artur Casas. Apartamentul cu pricina se afla intr-o cladire veche, datand de la inceputul secolului trecut, si este dispus pe doua niveluri, cu terasa ce se continua in gradina.

De departe, livingul este inima casei. Cu o inaltime de 6 metri, merita sa fie pus in valoare pe toate planurile: vertical, orizontal, de sus si de jos. Asa ca a primit cateva piese pretioase si interesante care il fac sa cante.

Design interior cu tonuri neutre casa new yorkCa acest corp pentru depozitare lucrat manual de legendarul sculptor american Michael Coffey. Asezat langa semineul minimalist, care vrajeste prin prezenta discreta, formeaza impreuna un cuplu spectaculos.Design interior cu tonuri neutre Mai jos il vedeti in detaliu.

Usile cu grosime de 12 centimetri au un model complicat, organic, executat fara cusur de talentatul Michael Coffey. Este usor de conchis ca aceasta este piesa centrala a casei, cea care da tonul si care impune ritmul designului, fie ca vorbim de culoare sau de ambianta creata.
Design interior cu tonuri neutre Design interior cu tonuri neutre 12 centimetri grosime. In ciuda modelului complicat, imbinarile sunt perfecte, se continua cursiv, intreaga piesa este desavarsita conceptual si ca realizare: Design interior cu tonuri neutre Materialele naturale abunda si creeaza impresia de spatiu calm, in care uiti ca esti in inima unuia din cele mai dinamice orase din lume, New York.
Design interior cu tonuri neutre Design interior cu tonuri neutre Bufetul este creatia unui alt artist american, Peter Lane: Design interior cu tonuri neutre In dinind troneaza piese celebre: masa si scaune de George Nakashima. Un pic de mid century nu strica! Design interior cu tonuri neutreLounge-ul, camera de relaxare, e decorata in aceleasi tonuri calde ca restul casei. Fereastra da in terasa, unde a fost amenajata o mica gradina verticala: Design interior cu tonuri neutreDesign interior cu tonuri neutreDormitorul are un pronuntat aer interbelic, poate si datorita faptului ca au fost pastrate ornamentele originale de la ferestre. Biroul si scaunul sunt din perioada urmatoare, circa anii ’50, si se integreaza perfect in decor. Design interior cu tonuri neutreDesign interior cu tonuri neutre

foto