Exemplele de design interior inainte si dupa renovare sunt intotdeauna pe placul nostru, asa ca imediat ce gasim unul care merita impartasit, il punem pe blog. Data trecuta era vorba de reamenajarea unui apartament.

De data aceasta, vorbim de o casa datand de prin anii ’80 si ocupata, la vremea aceea, de o familie cu copii. 30 si ceva de ani mai tarziu, acelasi proprietar, dar cu un statut social diferit, structura familiala usor modificata si aceeasi casa care, usor de intuit, are nevoie de un facelift. Solutia e usor de ghicit: renovarea din temelii.

De proiect s-a ocupat firma Shachar Rozenfeld Architects din Israel.

Casa se afla in Ramat-Hasharon si a fost construita in anii ’80 ca parte a unui complex format din patru cladiri. Renovarea a pornit chiar de la fatada, cu modificarea terasei de la parter. Au disparut peretii exteriori curbati, inlocuiti fiind cu panouri de sticla care fac mai usoara trecerea in micuta curte din fata, in prezent folosita ca terasa.

Design interior inainte si dupa renovareDesign interior inainte si dupa renovare

Interioarele au devenit instantaneu mai luminoase, iar de-aici incolo urmeaza o serie de modificari radicale surpinzatoare. Livingul cu loc de luat masa a trecut din anii ’80 direct in secolul XXI, dupa cum vedem in pozele de mai jos:

Design interior inainte si dupa renovare

Piesele de mobilier inutile au fost indepartate fara mila; la fel ornamentele neinspirate, obiectele in plus si corpurile de iluminat care nu mai produceau cine stie ce stralucire. In locul lor au fost puse cateva elemente de mobilier alese pe spranceana, doua-trei ornamente, asa incat nota generala e una de minimalism temperat, sa spunem asa.

In fapt, modificarile operate asupra spatiului vorbesc despre schimbarile care s-au produs in timp asupra familiei care locuieste aici. Parintii care acum sunt bunici si care au nevoie de un alt spatiu in care sa locuiasca; unul care sa le reflecte mai bine noul stil de viata. Mai putine obiecte, mai mult loc liber, mai multa libertate de a contempla in voie piesele de arta, fotografiile si amintirile favorite.

Design interior inainte si dupa renovareDesign interior inainte si dupa renovareDesign interior inainte si dupa renovareDesign interior inainte si dupa renovareDesign interior inainte si dupa renovareDesign interior inainte si dupa renovareDesign interior inainte si dupa renovareDesign interior inainte si dupa renovareDesign interior inainte si dupa renovareDesign interior inainte si dupa renovareDesign interior inainte si dupa renovareDesign interior inainte si dupa renovareDesign interior inainte si dupa renovareDesign interior inainte si dupa renovare

foto

Daca mai vreti sa vedeti o mostra de design interior inainte si dupa renovare, intrati si aici (click pe poza):

reamenajare