Casa fotografului american John Coolidge e absolut superba si merita o privire amanuntita inauntru. Asta au gandit cei de la revista Home, iar noi suntem perfect de acord cu ei, drept urmare acest articol cu o tema ce ar fi putut avea un titlu mai inspirat. De exemplu, „cum isi aranjeaza un fotograf de case propria locuinta?”.

In cazul de fata, imaginile credem ca vorbesc de la sine. John Coolidge, renumit fotograf de interior si de arhitectura, dovedeste ca ochiul artistului nu se dezvaluie numai prin capturarea celor mai reusite cadre. Ci si prin punerea in scena a decorurilor, sarcina cu atat mai dificila cand e vorba de propria casa. Nu degeaba se spune ca pantofarul umbla descult. John Coolidge insa demonstreaza contrariul si ne arata ca talentul sau artistic se manifesta si in domenii alaturate fotografiei – si chiar din abundenta.

Locuinta sa e un cuib mid century modern absolut fermecator. E plina ochi cu obiecte de arta mai valoroase sau mai putin valoroase, toate insa de un bun gust desavarsit si alese pentru cantitatea de frumos pe care o adauga locuintei. Intr-un interviu, Coolidge spune ca i-au luat cativa ani pentru a aduna toate piesele de decor care acum ii umplu spatiul casei. Nu s-a grabit sa populeze camerele cu obiecte, ci a strans meticulos, piesa cu piesa, fiecare bucata de frumos care i-a iesit in cale.

Rezultatele sunt fantastice. Casa arata senzational, asa ca nu mai lungim vorba: poftiti in casa fotografului!

Casa fotografului Casa fotografului Pentru cei mai curiosi: mare parte din piese au fost cumparate de pe eBay! Altele au fost luate de pe la licitatii – in America sunt destul de comune licitatiile cu mobilier mid century modern, iar preturile variaza de la cativa dolari, la cateva mii pentru un scaun de designer, de pilda. Casa fotografului Casa fotografului Casa fotografului Casa fotografului Casa fotografului Casa fotografului Casa fotografului

foto