Pentru calupul de inspiratie cu numarul 4 ne-am gandit ca ar pica bine ceva pe subiectul design interior de living. Asa ca am ales de pe marele www cateva amenajari care ne-au placut, fara sa urmarim un stil anume. A rezultat o compilatie interesanta, zicem si speram noi.

Livingul de mai sus e printre preferatele noastre (locul 1 e mai jos, favorita-favoritelor). E indraznet, dar fara sa fie tipator; e relaxat si curat si ne inspira energie. Fiind vorba de un apartament, dimensiunile livingului sunt cele obisnuite pentru o astfel de incapere.

Nu acelasi lucru s-ar putea spune si despre amenajarea de mai jos. Cu asa priveliste, e simplu si in acelasi timp complicat sa gasesti o formula de design interior potrivita.

Inspiratie design interior pentru living Revenim la alt apartament, la alta combinatie de alb cu galben: Inspiratie design interior pentru living Inspiratie design interior pentru living Cine zicea ca minimalismul s-a dus?Inspiratie design interior pentru living In amenajarea de mai jos, lumina care vine de sus face toti banii, cum se zice. In rest, chestii simple si eficiente, atmosfera calda a vietii de familie, design interior care sa te faca sa te simti comod. Inspiratie design interior pentru living

Pentru fanii mid century modern, o amenajare de living cu loc de luat masa. Din fericire, nu face abuz de obiecte vintage si nici nu aglomereaza spatiul cu fel de fel de briz-brizuri, doar de dragul de a le etala. Elegant si discret, numai bun de pus la index.Inspiratie design interior pentru living Si daca tot suntem la capitolul mid century modern, un exemplu de design interior de living luxos, languros, apetisant, in sfarsit: wow!  Favorita suitei, de departe. Inspiratie design interior pentru livingDe incheiere, coboram din nou cu picioarele pe pamant, la o amenajare ceva mai simpla si mai accesibila:
Inspiratie design interior pentru living Inspiratie design interior pentru living

foto: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7