Chiar daca e vorba de un exemplu de design interior pentru casa de vacanta, e perfect rezonabil ca amenajarile de mai jos ar arata la fel de bine si intr-o casa obisnuita – pentru uz cotidian, sa zicem.

Proiectul apartine firmei spaniole Susana Cots Interior Design.

Mai sus am vazut livingul in toata splendoarea sa. Acum urmeaza livingul pe bucati, asa incat sa fie mai usor de observate detaliile care-l compun atat de armonios. Rezultatul e cu atat mai admirabil, cu cat lucrurile sunt destul de simple in ce priveste elementele de compozitie: mult alb, cateva piese de rezistenta, detalii arhitecturale bine alese si/sau bine puse in scena. Et voila!

Un exemplu de design interior pentru casa de vacantaFereastra e incadrata de o rama lata, asa ca locul se transforma intr-un punct de relaxare cu vedere spre curticica interioara. Pe aceasta din urma o s-o vedem ceva mai jos. Un exemplu de design interior pentru casa de vacantaDin living sari direct in bucatarie:
Un exemplu de design interior pentru casa de vacantaUn exemplu de design interior pentru casa de vacantaUn exemplu de design interior pentru casa de vacantaDetalii, detalii, detalii! Cam la asta rezuma totul. Spre exemplu, acest mic loc de baut cafeaua, intim si strategic pozitionat sub fereastra de mansarda: Un exemplu de design interior pentru casa de vacantaUn exemplu de design interior pentru casa de vacantaCa un tablou, nu?
Un exemplu de design interior pentru casa de vacantaScara interioara si detaliile sale de constructie: felul cum se imbina sticla cu lemnul treptelor…magistral! Un exemplu de design interior pentru casa de vacantaDormitorul:Un exemplu de design interior pentru casa de vacantaSi in sfarsit, micuta curte interioara, cu nimic mai prejos fata de restul amenajarii: Un exemplu de design interior pentru casa de vacantafoto