De ce inca o amenajare cu caramida aparenta? Pentru ca nu mai departe de acum o saptamana, postam o lucrare recenta de-a noastra la care am folosit cu succes caramida aparenta alba. Si pentru ca ne place atat de mult acest artificiu de design interior, am zis sa reluam un pic subiectul, de aceasta data cu alte coordonate.

Casa despre care vorbim azi a fost amenajata de firma de arhitectura new-york-eza noroof. E o casa veche, pe care echipa anterior mentionata s-a chinuit s-o aduca la forma pe care o vedeti aici. Doua lucruri au dorit sa pastreze: peretii din caramida rosie, excelent conservati, si cateva detalii rustice din arhitectura imobilului – a se vedea tavanele cu elemente de lemn.

In sfarsit, sa nu mai pierdem vremea. Iata despre ce e vorba:

amenajare cu caramida aparentaEvident, nu se puteau limita la ce le oferea casa, asa ca peste elementele existente au venit cu idei noi, contemporane, care au transformat locul in cuibusorul placut si caldut pe care-l vedeti aici. Piesele mid-century sau care amintesc de curentul modernist au avut de jucat un rol cheie in aceasta transformare, si noi zicem ca sunt responsabile in buna masura pentru atmosfera destinsa care domneste aici.

Si pentru ca veni vorba de relaxare, nu ne putem abtine sa nu oftam dupa fotoliile verzi de mai sus…!
Amenajare cu caramida aparentaBucataria cu accente industriale se continua cu un living luminos:
Amenajare cu caramida aparentaScara joaca un rol principal in decor. Ba chiar atenteaza la statutul de vedeta a incaperii:Amenajare cu caramida aparentaAmenajare cu caramida aparentaDetaliile arhitecturale merita toata atentia:
Amenajare cu caramida aparentaAmenajare cu caramida aparentaAmenajare cu caramida aparentaAmenajare cu caramida aparenta

foto