Zi de marti, vreme instabila, pretext pentru o defilare nepretentioasa a catorva detalii de design pe care le-am gasit la Desiretoinspire.

Nu suntem mari fani ai amenajarilor cu pereti vii, insa pentru cazul de fata am face o exceptie. Dintr-un motiv obscur – si nesemnificativ, pana la urma -, amenajarea de mai jos arata bine cu tot cu peretele din plante:
detalii de design living culori neutre
Ne plac corpuile de iluminat, dar mai ales felul in care se suprapun peste mobila de bucatarie inchisa la culoare. Peretele texturat adauga si el ceva senzatie la efectul final: bucatarie open space detalii de design In mod normal, griul nu e prima alegere cand vine vorba de amenajarea dormitorului. Si totusi. Te uiti la poza de mai jos si-ti zici ca nimic nu e interzis cand vine vorba de design interior, nicio combinatie nu e gresita daca stii cum s-o acordezi. detalii de design dormitor tapet gri Tablourile si corpurile de iluminat: detalii de design dormitor gri Un design cuminte. Piesele care ne plac: lampa suspendata, patul, noptiera. De fapt, totul. detalii de design dormitor corp iluminat suspendat detalii de design scara interior Vorbind de detalii, piesa de lemn de mai jos e o gaselnita inteligenta si de efect pentru a lega zona hi-tech de lounge. Nici rolul functional nu e de neglijat, desi de dragul frumosului, merita inclusa in amenajare chiar si cu nota mica la acest capitol. detalii design living lemn Pouf-uri din piele, masa din lemn antichizat…living detalii design lemn Un fotoliu suspendat in care sa tot stai, sa te tot relaxezi. Mai e nevoie de ceva in camera? detalii de design lounge suspendat Noptiera, lampile, peretele de fundal: combinatia e cel putin surprinzatoare, rezultatul e in mod sigur spectaculos, dar un spectaculos cu sonor discret.
detalii de design dormitor Din nou lemn: detalii de design dormitor placare lemn detalii de design living masuta cafea lemn amenajare living detalii de design living detalii de designCa de obicei, baia la final.
detalii de design baie alba