Celor care nu vor sa renunte la spiritul jucaus la copilariei le propunem un stil de decorare a apartamentului care se inspira din piesele de Lego: multitudine de culori care dau camerelor un aspect jovial, tineresc si proaspat.

Ce-i drept, in primul exemplu de mai jos s-au folosit chiar piese de Lego – 20.000, mai exact, insa pentru a obtine efectul vizual amintit nu e neaparata nevoie sa mergi atat de departe cu decoratiunile interioare. Simpla combinare inteligenta a culorilor, puse in evidenta prin raportarea la un fond neutru – alb, negru, pastel sau nuante calde de lemn – are ca rezultat ceea ce vedeti mai jos: o camera vesela, in care petele de culoare scot in relief simplitatatea stilului si a elementelor de decor.

Piesele Lego au fost utilizate nu numai pentru aspectul estetic, ci si pentru a crea pereti falsi si panouri mobile care separa camere cu diverse functiuni si care pot fi mutati pentru a delimita spatii, in functie de necesitatile de moment ale proprietarilor.

decorarea apartamentului
decorarea apartamentului
decorarea apartamentului
decorarea apartamentului
decorarea apartamentului
foto: Travis Dubruei
Al doilea exemplu este o amenajare ce face parte din proiectul Prismatic Colours al arhitectului Jean Verville. Culorile foarte puternice umplu vizual spatiul, lucru ce motiveaza reducerea drastica a altor elemente de decor, precum si interventia minima asupra peretilor si plafonului.
Proiectul Prismatic Colours
Proiectul Prismatic Colours
Detaliu apartament colorat
Apartament colorat - vedere din living
Bucatarie apartament Prismatic Colours
Amenajare cu bucatarie deschisa
Dormitor Prismatic Colours