Proiectul de design interior open space pentru un apartament din Brazilia, de care s-au ocupat arhitectii de la Semerene Interior Architecture:

 

Design interior open space pentru un apartament

Design interior open space pentru un apartament

Din descrierea proiectului de design interior reiese ca apartamentul in cauza masoara nici mai mult, nici mai putin de 70 de metri patrati. Se afla intr-un bloc nou si initial fusese impartit putin diferit fata de ce vedem aici. Mai precis, avea camere distincte pentru camera de zi, bucatarie, si in plus: spalator, doua dormitoare,  toaleta.

Prezenta varianta a fost regandita pentru a raspunde nevoilor rezidentilor. Astfel, au fost create spatii mai fluide, multifunctionale, care se potrivesc mai bine stilului de viata, preferintelor si personalitatii cuplului care locuieste aici.

S-a renuntat la peretii despartitori intre living, bucatarie si spatiul de lucru, iar in loc a fost creat acest mare spatiu deschis care le include pe toate.

Elementele care compun vizual spatiu comunica intre ele, asa ca rezultatul final e coerent si functional in acelasi timp.

Proiectul de design interior open space pentru un apartament din Brazilia, de care s-au ocupat arhitectii de la Semerene Interior Architecture:Proiectul de design interior open space pentru un apartament din Brazilia, de care s-au ocupat arhitectii de la Semerene Interior Architecture:Proiectul de design interior open space pentru un apartament din Brazilia, de care s-au ocupat arhitectii de la Semerene Interior Architecture:Proiectul de design interior open space pentru un apartament din Brazilia, de care s-au ocupat arhitectii de la Semerene Interior Architecture:design interior perete albastruProiectul de design interior open space pentru un apartament din Brazilia, de care s-au ocupat arhitectii de la Semerene Interior Architecture:Proiectul de design interior open space pentru un apartament din Brazilia, de care s-au ocupat arhitectii de la Semerene Interior Architecture:Proiectul de design interior open space pentru un apartament din Brazilia, de care s-au ocupat arhitectii de la Semerene Interior Architecture:Proiectul de design interior open space pentru un apartament din Brazilia, de care s-au ocupat arhitectii de la Semerene Interior Architecture:foto