Iata cateva mostre de design interior simplu si frumos pentru o casa la tara. E vorba de o fosta ferma renovata, in care acum locuieste o familie numeroasa. Decoratiunile au fost facute cu un bun-gust desavarsit – si cu putini bani, ar trebui sa subliniem si asta. Au fost folosite tot felul de obiecte vechi, gasite la fata locului sau aduse de aiurea si adaptate la noi functiuni – cum e, de exemplu, colivia transformata in lampa.

Proprietarii casei au dorit sa imprime locuintei o naturalete desavarsita – ceea ce au si reusit, pe deplin. Faptul ca cei 5 copii ai lor vor creste aici i-a incurajat sa foloseasca pentru decoruri obiecte cat mai personale – si personalizate. Unde s-a putut, au ocolit lucrurile care se pot cumpara din magazine si au venit cu propriile versiuni de obiecte. Unele din acestea au fost realizate chiar de ei insisi, altele au fost salvate de la targuri de vechituri. Dovezi ale originalitatii si creativitatii proprietarilor casei sunt vizibile peste tot.

Asadar, atentie maxima la detalii!

Ce chiuveta s-ar fi potrivit mai bine in decorul rustic, decat un model Belfast cu baterie in acelasi stil! Spatiul de sub chiuveta, de obicei ocupat de „clasicul” cos de gunoi, a fost intentionat lasat liber – decupat, de fapt. Stil personal, cum spuneam mai sus!

Design interior

Unul din dormitoarele copiilor, amenajat cu o simplitate cuceritoare:

Design interior

Detaliile sunt totul! Pernele din material gros, de sac, cu imprimeu vintage, fac din aceasta canapea o mica opera de arta:

Design interior

Design interior

Un abajur original, facut din sarma si acoperit cu material textil. „Cablul” din sfoara face si el impresie puternica, iar tabloul e completat de masa din lemn masiv, mai batrana decat proprietarii casei, pe care troneaza lejer borcanase cu flori salbatice. Nu e desavarsit?

Design interior

Design interior

Frumusetea materialelor naturale, etalate in toata splendoarea lor, fara alte artificii de decor:

Design interior

Colivia transformata in lampa, de care spuneam mai sus:

Design interior

Inca un obiect facut de mana: vas de flori din betisoare:

Design interior

Vedeta casei e, insa, scara cu balustrada din franghie:

Design interior

Design interior

Design interior

foto