Un exemplu de design interior de apartament care incearca o apropiere intre retro si romantic, cu ceva nuante rustice discret aruncate ici si colo, totul armonizat intr-un tot de-a dreptul fermecator!

Meritele pentru aceasta lucrare revin firmei rusesti de design Int2 architecture. Toata aceasta punere in scena se intampla intr-un apartament de bloc cat de poate de obisnuit, insa detaliile de amenajare sunt atat de bine alese, incat te fac sa te crezi intr-o casuta cocheta la tara, printre copaci si flori.

Atmosfera generala este una de calm si de relaxare, creata prin aportul culorilor pastelate si prin inserarea lemnului, lasat sa straluceasca in frumusetea lui naturala. Fara sa abuzeze de artificiile stilului rustic, designerii au folosit cu masura elemente ale acestuia si le-au integrat perfect in restul decorului, dominat de piese retro atent alese pentru a reda spiritul vintage.

Design interior de apartamentDesign interior de apartament Design interior de apartamentDesign interior de apartament

Dincolo de considerentele de ordin estetic, insa, desginerii au tinut cont de latura practica, asa ca fiecare colt de apartament a fost utilizat la maxim. Balconul, de dimensiuni mai degraba modeste, a fost integrat designului general si transformat intr-un foarte placut colt de lucru, cu biroul intr-un capat si un fotoliu pentru scurte momente de odihna, in celalalt capat: Design interior de apartamentDesign interior de apartamentAtentia la detalii a designerilor e evidenta pretutindeni in casa. De exemplu, aceasta usa de debara, construita dupa modelul intrarilor in hambare: Design interior de apartament Design interior de apartament Dormitorul: Design interior de apartamentDesign interior de apartament Design interior de apartament

Baia respecta si ea liniile de design regasite in restul casei. Atentia la detalii este si aici evidenta si e in masura sa transforme o banala camera de baie intr-o mica opera de arta: Design interior de apartamentDesign interior de apartament

 

foto