Gama de cazi de baie Teuco e facuta sa-ti lase gura apa. Le vezi si nu te mai saturi privindu-le, atat sunt de frumoase!

In plus, cazile Teuco sunt si destepte – de-asta le-am pus la rubrica “Inovatii” :).

Cazi de baie Teuco
Cazi de baie Teuco
Cazi de baie Teuco

Teuco este o firma italiana care livreaza mobilier de baie din anii ‘70. Incepand cu anii ‘90, mai precis in 1994, a inceput sa produca pe scara larga cazi din Duralight – un material compozit revolutionar la acea vreme.

Cateva din caracteristicile acestui material: durata de viata foarte mare; isi pastreaza intact aspectul pe perioade lungi de timp; e placut la atingere si estetic; nu e toxic; este igienic si foarte usor de curatat; poate fi modelat in aproape orice forma.

In scurt timp, cazile Teuco au inceput sa prinda forme curbe, rotunjimi si netezimi care le-au facut in scurt timp vedete:

Cazi de baie Teuco
Cazi de baie Teuco
Cazi de baie Teuco

Sa revenim la partea tehnica.

Hydrosonic este o tehnologie care imbina beneficiile masajului cu ultrasunete cu cele ale masajului cu jeturi de apa. Pielea devine mai frumoasa, mai catifelata, adio celulita…stiti voi!

Cazile echipate cu sisteme Hydrosonic nu sunt folosite, insa, numai de dragul frumusetii. Sportivii le folosesc pentru relaxare musculara, pentru recuperare dupa efort fizic intens sau pentru calmarea unor dureri (intinderi, entorse etc.).

Cazi de baie TeucoCazi de baie TeucoCazi de baie TeucoCazi de baie Teuco

Cateva date tehnice: masajul cu Hydrosonic actioneaza in profunzimea epidermei, pana la contactul cu tesutul muscular; celulele sunt masate cu o frecventa naucitoare de 3 milioane de impulsuri pe secunda.

Una peste alta, daca ai acasa o cada Teuco cu Hydrosonic, poti sa uiti de spa si sedinte de masaj.

Cazi de baie Teuco
Cazi de baie Teuco
Cazi de baie Teuco

Daca tot am ajuns la partea tehnica, merita sa mentionam ca Teuco e compania care a transformat dusurile in saune. Folosind un sistem revolutionar, la vremea lui, care permite camerei de dus sa se umple de abur, Teuco a reinventat modul in care poti face sauna: la tine acasa, in camera de baie.

Una peste alta, cazile Teuco merita toata lauda. Sunt si frumoase, si destepte – si mereu acasa! Ce-ti poti dori mai mult de la ele? 😀

Cazi de baie Teuco
Cazi de baie Teuco