Ne-a placut din prima proiectul, asa ca impartasim cu voi ideile de design interior pentru casa luminoasa.

Locuinta se afla tocmai in Australia, undeva prin Sydney. E o casa mai veche, construita dupa alte reguli –  reguli pe care actualii proprietari le-au gasit prea rigide, asa ca au decis sa schimbe una-alta. Ca sa fim corecti, au schimbat mai mult de-atat. Nu le luam la puricat, dar ca sa va faceti o idee: bucataria s-a unit cu livingul, acesta din urma a capatat o suprafata mai mare prin aditia unei suprafete suplimentare, plus posibilitatea de extindere in exterior, gratie peretilor mobili din sticla.

A rezultat o casa luminoasa, de familie, care invita la lancezit pe terasa sau la motait pe canapea, la umbra.

Asa arata casa la exterior: lemn, arhitectura simpla si eficienta, linii curate, nimic simandicos.

Design interior pentru casa luminoasa

Si asa arata la interior. Amenajarea e proaspata si frumoasa, inspira caldura si relaxare, ceea ce e minunat la o casa de familie. Mult alb – ne duce cu gandul la amenajarile scandinave. Ne-au placut la nebunie masa de bucatarie, podeaua, corpurile de iluminat. Si, evident, nu ne putem abtine sa nu ii invidiem un pic pe proprietari pentru minunatia de curte care se vede in fundal! Design interior pentru casa luminoasaDesign interior pentru casa luminoasaPeretele din caramida aparenta arata fabulos! De remarcat si lucarna – un detaliu destept si extrem de bine speculat de arhitectii de la Nadine Nakache Design, care s-au ocupat de partea asta. Pentru design interior, aplauzele se duc catre Rock Interiors. Design interior pentru casa luminoasaNe-au placut detaliile: gresia cu model geometric, perfect balansata de faianta alba; oglinzile cu rama retro; fierataniile (bateriile de chiuveta). Cat despre frumusetea de fereastra – jos palaria!
Design interior pentru casa luminoasaBaia in stil vechi: sala tronului, despartita de zona de imbaiere:Design interior pentru casa luminoasaDesign interior pentru casa luminoasaDesign interior pentru casa luminoasa

 

foto