A trecut ceva timp de cand ne-am ocupat pe indelete de design interior cu bucatarii open space. Subiectul e bun, actual si merita toata atentia, asa ca haideti sa-i dam bataie cu cateva exemple reusite, zicem noi, de bucatarii deschise.

Am ales exemple care sa cuprinda felurite ipostaze, dar nu din dorinta de a multumi pe toata lumea, ci dintr-un motiv mai realist. Anume pentru a demonstra ca o schema de design interior cu bucatarii open space nu trebuie sa fie nici nepractica, nici nefunctionala – cum am auzit la prea multi oameni – , ba din contra.

Dupa noi, casele cu bucatarii deschise sunt primitoare, degaja un aer optimist si o lejeritate care binedispune. Le-am folosi in toate lucrarile noastre, daca am putea – si, de fapt, unde spatiul si clientul au permis, am si facut-o.

In sfarsit, sa nu mai lungim vorba si sa trecem la lucruri concrete. Imaginile exprima cel mai bine acel ceva (acel je ne sais quoi?) care transforma un simplu proiect de design interior intr-o ipostaza a inefabilului cuvant „acasa”.

S-aveti pofta! (VA URMA!!!)

Design interior cu bucatarii open spaceDesign interior cu bucatarii open spaceDesign interior cu bucatarii open spaceDesign interior cu bucatarii open space

Design interior cu bucatarii open spaceDesign interior cu bucatarii open spaceDesign interior cu bucatarii open spaceDesign interior cu bucatarii open spacefoto: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8910

CONTINUARE (click pe imagine):

Design interior pentru bucatarii open space