DESIGN INTERIOR

 

Design interior pentru o casa pe structura din lemn

Categorie: DESIGN INTERIOR

DESPRE

Proiectul de design interior pentru o casa pe structura din lemn ne-a pus imaginatia la contributie mai mult ca de obicei. A trebuit sa venim cu multe idei noi, pe care nu le-am mai folosit pana acum si care, poate, ar fi ramas la stadiul de simple posibilitati, fara sperante de realizare, daca nu am fi intalnit familia P., locatarii plini de personalitate ai casei despre care vorbim aici.

La asa locatari, asa proiect. Ideile noastre in ce priveste amenajarea casei au urmarit sa exprime cat mai mult din personalitatea celor care o locuiesc, iar primul lucru pe care l-am facut a fost sa ne luam gandul de la abordarea conventionala.

Am proiectat mobila sa fie un pic mai altfel decat ce vezi prin magazine, am ales culorile – numai tonuri puternice – , le-am amestecat, avand in minte un singur lucru: sa surprindem spiritul tanar, rockeresc, al locatarilor casei.

Ei au zis ca le-a placut, noi zicem ca am reusit ce ne-am propus si ca asteptam cu nerabdare proiecte cel putin la fel de nonconformiste.