Pentru calupul de inspiratie cu numarul 6, cu tema design interior de bucatarie, am ales – pentru simetrie – fix 6 exemple care ne-au fermecat.

Cea de mai sus este un exemplu reusit de design interior de succes pentru o bucatarie mica. Nimic in plus, nimic in minus, doar esentialul. Reusita si incadrarea sa: pare ca spatiul a fost gandit anume pentru aceasta bucatarie micuta si cocheta.

Mai departe, lucrurile iau amploare.

O sa revenim asupra acestui apartament alb-negru. Pana atunci, ne delectam cu bucataria:

design interior de bucatarieUn pic de culoare pentru diversificare, ca sa invioram atmosfera. Se simt miresme de design interior scandinav, cumva?
design interior de bucatarieAminteste putin de stilul anilor ’60, cand erau la moda livingurile scufundate -sau, pentru mai multa acuratete, sunken living rooms. In cazul de fata, locul de luat masa a fost „scufundat”:
design interior de bucatarieAceasta bucatarie ne-a placut in mod deosebit. Nu e numai faianta „de vina” – da, e colorata, si noua ne plac lucrurile colorate, dar in cazul de fata acest detaliu e doar o particica din intreg. Ne-au placut detaliile manerelor – dungile verticale asimetrice care contrasteaza pe albul perfect al fronturilor; felul cum cade lumina, si cea naturala, si cea artificiala. In sfarsit, ne place totul la aceasta amenajare! design interior de bucatarie design interior de bucatarie design interior de bucatarie design interior de bucatarieUltima, dar nu cea din urma, este o bucatarie despre care poti sa zici ca-i retro, poti sa zici ca-i un pic rustica, dar in orice caz ai avea dreptate daca ai zice simplu ca-i frumoasa. design interior de bucatarie design interior de bucatarie

foto: 1, 2, 3, 4