Postarea aceasta este dedicata celor care iubesc bulinele. Pentru ei, facem azi un experiment. Luati camera de mai sus, priviti-o cateva secunde, apoi raspundeti cu toata onestitatea: nu-i asa ca acum urati macar un pic bulinele?

Lasand gluma la o parte, ce vedeti aici (si probabil va provoaca ameteala) e o lucrare a artistei japoneze Yayoi Kusama. Femeia e innebunita dupa buline. Dati o cautare pe google dupa numele sau si veti vedea ca avem dreptate – atentie, insa, asezati-va undeva jos cand priviti imaginile! S-ar putea sa va ia ameteala.

Artista sarbatoreste in perioada aceasta 60 de ani de imbulinare. 60 de ani in care a pus buline pe tot ce-a prins.

Va vine sa credeti sau nu, Kusama e o artista celebra si respectata. Brandul de lux Louis Vuitton i-a dedicat o colectie de pantofi & accesorii (genti etc.) spre imbulinare.

Revenind la expozitia care face subiectul articolului: s-a pornit de la o camera complet alba. Vizitatorii au trecut si au lasat fiecare cate o bulina unde le-a venit. Deci Kusama a creat camera psihedelica fara sa miste un deget.

Iata rezultatul:

yayoi-kusama-give-me-love-david-zwirner-new-york (2) yayoi-kusama-give-me-love-david-zwirner-new-york (3) yayoi-kusama-give-me-love-david-zwirner-new-york (4) yayoi-kusama-give-me-love-david-zwirner-new-york (5) yayoi-kusama-give-me-love-david-zwirner-new-york (6) yayoi-kusama-give-me-love-david-zwirner-new-york (7) yayoi-kusama-give-me-love-david-zwirner-new-york1foto