Incepem seria de calupuri de inspiratie cu detalii de design interior gasite pe Pinterest. Apropo, mai multe poze frumoase gasiti pe contul nostru de Pinterest.

Fotolii Lina Bo Bardi – Bowl Chair, dupa numele lor de botez, nascute in 1951 – intr-o editie relansata de Arper:

bowl chair lina bo bardi Corpuri de iluminat din polietilena, de la Martinelli Luce. Ciulifruli se numesc. corpuri iluminat martinelli luceNimic branduit, doar o amenajare in culori pastelate care ne-a placut.
design interior culori pastelatePrima data ne-au atras atentia scaunele. Verdele smarald merge de minune cu auriul picioarelor, iar catifeaua adauga ceva nobil acestor batrane doamne coborate din mid century modern.

Dar apoi am observat mai cu atentie si restul detaliilor. Ce-i drept, masa nu e vreo realizare de design, dar ori se pierde in spatele scaunelor, ori contrastul cu acestea o fac sa para cat de cat comestibila. Ce conteaza e ca la final, scena arata foarte bine.

Posterul si corpurile de iluminat fac de asemenea figura buna si contribuie la reusita ansamblului design-istic.
design interior scaune verzi Un colt de lucru care imbie la productivitate. Dovada ca poti sa faci lucruri marete chiar si dintr-un spatiu mic si aparent inghesuit. design interior spatiu de lucru Detaliile de mobilier sunt absolut…absolute! detaliu mobila bucatarie Un poster care ar da bine intr-o camera alba. Sau albastra, verde, turcoaz…grafic Fotoliul Venus. Nu ne putem hotari daca e mai apetisanta culoarea sau forma lui. venus chair

Cam atat pentru azi. Revenim. Pana atunci, Pinterest!

foto