Cat de mult poate schimba un scaun infatisarea unei camere? Cata frumusete ii poate adauga sau, din contra, in ce masura urateste casa?

Credem ca alegerea scaunelor e o decizie care trebuie facuta cu multa atentie. Si cu ceva simt artistic, ca sa nu mai vorbim de simtul practic, care n-ar trebui sa fie pus pe plan secundar in nicio clipa. Intr-un cuvant, alegerea scaunelor poate schimba radical modul in care arata o camera.

Exemplele reusite de mai jos ilustreaza acest fapt atat de simplu, ca un scaun bine ales face cat o mie de…ce vreti voi!

scaun albastru

philpottsscaun galben scaun lemn scaun portocaliu scaune lemn

 

Ca sa incheiem cu ceva 100% contemporan, mai jos aveti un nou model de scaun, proiectat de biroul de design Cate& Nelson pentru Offect. Linii curate, fara ornamente, lucratura simpla si precisa, in buna traditie a designului actual, cu care ne-am obisnuit deja.

In plus: scaunele sunt proiectate cu grija pentru mediu. Totul e dat la minim si optimizat: timpul de fabricare, cantitatea de materiale folosite, iar faptul ca sunt rezistente in timp si usor de transportat adauga valoare acestui design modern. Grija pentru confort nu a fost neglijata, asa ca, una peste alta, avem in fata un model de scaune care ar trebui sa faca valuri in amenajarile interioare contemporane:

netframe gri netframe portocaliu netframe

detaliu detaliu netframe

 

foto: 1, 2