PORTOFOLIU

 

Design contemporan si New Scandinavian pentru apartament mare

Categorie: DESIGN INTERIOR

DESPRE

Doua coordonate principale: design contemporan si New Scandinavian pentru un apartament mare din Capitala. Acestea au fost datele de la care am pornit, iar pe parcurs s-au adaugat altele, care au dat personalitate lucrarii.

In living, piesa de rezistenta e peretele acoperit cu dale decorative din pluta – o solutie contemporana ingenioasa si care noua ne-a placut extrem de mult. Pentru efectul de contrast, am ales sa folosim in proportie inegala placi neutre, galbene si negre. De altfel, peretele acoperit cu pluta este singurul punct colorat din camera, si din acest motiv am mizat pe puterea de atractie a cuplului galben-negru.

Pentru dormitorul matrimonial am ales o abordare mai indrazneata. Este camera cea mai personala, la chambre privée, asa ca aici lucrurile pot merge catre provocator si incitant.

Dormitorul copiilor are tema nautica si urmeaza sa fie locuit de trei baieti nazdravani. Marinari si lupi de mare, credem ca i-am fi multumit cu acest proiect.

In camera de joaca, am lasat tema nautica in urma si am ales o abordare neutra. Mobilierul e gandit sa fie in primul rand practic: incapator, usor de folosit, accesibil celor mici.

Bucataria nu este foarte mare, insa am construit suficient spatiu de depozitare pentru o familie extinsa. Alb si cappuccino, ca sa fie armonie.