Termeni si conditii


TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI KIWISTUDIO.RO

Informatiile continute pe acest site si/sau atasate acestuia constituie proprietatea exclusiva a Kiwi Studio SRL, cu exceptia cazurilor pentru care se specifica autorul (fotografii sau continut pentru care Kiwi Studio precizeaza sursa site-ului  de pe care au fost preluate materialele).

Niciunul din materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de contractare a serviciilor. Informatiile prezentate au caracter de exemplu.

Orice incercare de orice natura de modificare a informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – Kiwi Studio SRL –, da dreptul unilateral si neechivoc ca Kiwi Studio SRL sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

Kiwi Studio SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment si fara nicio informare prealabila continutul si/sau structura site-ului.

Acest site poate contine recomandari sau sfaturi generale cu privire la un domeniu de activitate. Informatiile prezentate nu constituie un fundament pentru investitii sau pentru orice alte decizii in domeniu. Astfel, Kiwi Studio SRL nu poate fi responsabila pentru niciun fel de urmari produse utilizatorului site-ului care a ales cu buna stiinta sa utilizeze informatiile de pe site fara a contracta servicii personalizate din partea Kiwi Studio SRL sau fara autorizarea unui specialist in domeniu.

Utilizatorii site-ului au dreptul de a reproduce si folosi informatiile de pe site numai in interes personal, cu indicarea sursei si cu acordul scris al Kiwi Studio SRL. Reproducerea informatiilor de pe site fara acordul scris al Kiwi Studio SRL (reprezentanti legali) este interzisa.

Orice persoana care doreste sa primeasca oferte comerciale sau servicii din partea Kiwi Studio SRL  este rugata sa ne contacteze la e-mail contact@kiwistudio.ro sau la telefon 0721.393.512/ 0721.316.729.

KIWI STUDIO SRL

Sediul social: Str. Rozelor nr. 58, sat Tatarani, com. Barcanesti, jud. Prahova

Nr. inreg. Reg. Comertului: J29/1081/2018

CUI 31230786

Capital social: 200 RON

PUNCT DE LUCRU: BUCURESTI (0721.393.512 sau 0721.316.729 pentru a programa o intalnire).