DESIGN INTERIOR | servicii

 

CE OFERIM:

Proiecte de design interior pentru spatii rezidentiale si comerciale. Discutam cu clientul, ii intelegem nevoile, dorintele, preferintele relativ la spatiul ce trebuie amenajat, apoi concepem planul de design.

…SI UNDE

Lucram in principal in BUCURESTI si zonele invecinate, insa nu refuzam lucrari si din alte orase din tara.

 

CE CUPRINDE PROIECTUL DE DESIGN INTERIOR: 

  • RANDARI 3D REALISTE
  • PLANURI COTATE PENTRU FIECARE CAMERA
  • ELEVATII COTATE
  • PLANURI COTATE, CU DETALII DE EXECUTIE PENTRU MOBILIER
  • PLAN INSTALATII ELECTRICE (daca e cazul)
  • CONSULTANTA SI ASISTENTA LA ACHIZITIA PRODUSELOR INCLUSE IN PROIECT

Pentru mai multe detalii despre serviciile de design interior sau pentru a programa o intalnire cu noi, folositi adresa de e-mail contact@kiwistudio.ro sau telefon 0721.316.729:

CONTACT

CUM SE PROCEDEAZA:

CONTACT. In aceasta prima faza, avem nevoie sa ne oferiti cateva detalii despre proiect: tip (rezidential, comercial); suprafata (pentru a putea calcula un tarif estimativ); alte informatii privind amenajarea care trebuie luate in considerare.

DISCUTII. Ne spuneti ce asteptari aveti de la noi si ne puneti la curent cu tot ce tine de spatiul respectiv: de la preferinte in materie de design, pana la functiuni si modificari dorite.

MASURATORI. Nu incepem lucrul la proiect pana cand nu masuram spatiul. Folosind datele din teren, trecem apoi la faza urmatoare.

REALIZAREA PROIECTULUI. Cu informatiile obtinute, gasim o solutie care sa fie practica, estetica si pe placul Dvs.

PREDAREA PROIECTULUI. Daca e nevoie, ajustam proiectul pana cand se potriveste perfect dorintelor si nevoilor Dvs. Odata ce ne-am asigurat reciproc ca lucrarea nu mai are nevoie de modificari, incheiem multumiti proiectul.