BLOG

 

Idei pentru living: rafturi modulare de perete

11 Ian 2016, Postat de KiwiStudio in Design interior
rafturi modulare pentru perete

Sa fie un semn bun faptul ca la inceput de an am ales rafturi modulare de perete ca tema a primului articol pe 2016? Nici nu conteaza, de fapt. Subiectul e atat de interesant, ca simplul fapt de a vorbi despre el prin imagini genereaza o stare de bine stimulanta.

Am ales cateva exemple care ni s-au parut ca aduc cinste conceptului de design modular de perete in anul de gratie 2016.

Mai jos, un modul care s-ar potrivi la fel de bine in living, ca si in hol sau in camera de lucru. De fapt, acesta e unul din avantajele designului modular: versatilitatea. Adaptezi cu minim efort mijloacele scopurilor – in cazul de fata, faptul ca ai la dispozitie 5, 8, 15 cutii iti permite sa te joci cu ele cum vrei, pana obtii o configuratie care-ti place si ti-e utila.

Din punct de vedere strict estetic, sunt cel putin 3 aspecte pe care merita sa le subliniem, vizavi de exemplul de mai jos: clemele de imbinare in culori contrastante – un detaliu atat de simplu care creeaza efecte atat de puternice – ; spatele de culori diferite – nu e o idee noua, dar e buna si nu ne-am plictisit de ea; 2016: l-ati vazut? Pe panoul galben, in spatele tuburilor, deghizat in 0612…
Sistem perete rafturi modulare colorateCe vedeti mai jos este o biblioteca formata in intregime din cutii. Sistemul se numeste Brickbox si e patentat de o firma spaniola (link in sursa foto, la sfarsitul articolului). Sistem modular perete BrickboxBrockbox sistem modular rafturi pereteRafturile de mai jos ar fi trecut neobservate daca n-ar fi fost intrerupte din loc in loc de casetele colorate care sparg monotonia:
Rafturi modulare pereteRafturi modulare pentru pereteSpatii goale, spatii pline – nimic nou, si totusi designul e actual, iar la impresie contribuie si combinatia de culori:rafturi colorate cartiE ceva irezistibil la cutiile astea asezate direct pe podea. Foarte nimerita si combinatia de alb cu nuante lemnoase. Sistem modular de perete culori

Foto: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

LASA UN COMENTARIU