BLOG

 

Design interior pentru mansarda: amenajari de nota 10

03 Sep 2012, Postat de KiwiStudio in Design interior
Design minimalist

Ideile de design interior pentru mansarda care urmeaza sunt usor de  pus in practica si extrem de eficiente pentru amenajarea acestui tip de spatiu.

Dupa cum veti vedea, la mansarda se pot amenaja spatii cu functiuni diverse: bucatarii, livinguri, camere pentru copii, dormitoare, bai etc. Daca podul este izolat corespunzator, amenajarea acestuia pentru locuit n-ar trebui sa puna probleme. Iar odata chestiunile tehnice rezolvate, raman de stabilit coordonatele pentru un design interior pentru mansarda de nota 10.

Dormitorul la mansarda e cel mai usor de amenajat. Mai jos sunt cateva sugestii de design interior:

Design interior pentru mansarda
Amenajare mansarda mansarda
Design interior pentru mansarda
Design interior pentru mansarda

Asa cum se vede si din pozele alaturate, nu exista un stil anume de amenajare a mansardei. Poate fi abordat cu succes stilul contemporan de design minimalist, la fel de bine cum se poate opta pentru o amenajare moderna cu influente clasice.

Camera de zi la mansarda are avantajul de a beneficia de lumina naturala din plin:

Amenajare mansarda

Tot aici, se poate amenaja un birou pentru lucrul de acasa. Fiind oarecum izolata de restul casei, mansarda ofera linistea de care ai nevoie pentru a lucra nederanjat:

Design interior pentru mansarda
Amenajare mansarda
Multi aleg sa transforme mansarda in spatii de joaca, in camere multimedia sau spatii de relaxare cu mese de biliard ori alte obiecte legate de activitatile din timpul liber:
Design interior pentru mansarda
Design interior pentru mansarda
Cei mai curajosi pot incerca amenajarea unei garsoniere la mansarda. Trebuie sa recunoastem ca este o solutie inovativa si practica:
Garsoniera la mansarda
Am pus la final ultimul exemplu de amenajare a mansardei. Designul minimalist si imbinarea eficienta a esteticului cu practicul merita din plin nota 10:
Design minimalist
 • bunumimi

  Am terminat finisarea mansardei. Pereti din lambriu PVC, usi si ferestre termopan, podeaua grinzi de brad prinse solidar de cele ale constructiei initiale, peste acestea scindura de brad si apoi parchet laminat. Intre pereti si tabla: vata minerala, folie de polietilena , plasa de sirma , scindura de brad si peste toate acestea lambriu pvc . Multa lumina, putin zgomot, motiv de conflict intre cei mari si copiii care isi cauta linistea in acest loc. Este in curs de mobilare cu mobilier inlocuit „de la oras”, fotolii , canapele, tv cu tub catodic, calculator care nu se preda la actiunile ecologice, cite un scaun sau dulapior. Si ce spatiu era !

  Răspunde
 • bria nadia

  FOARTE FRUMOS, COMPLIMENTE.

  Răspunde
 • bunumimi

  Am refacut acoperisul la o anexa, cu o terasa in spate3/2 si un balcon in fata3/1. A ramas la interior un spatiu de 3/5m, exluzind cite 1 metru ,de o parte si de alta , sub acoperis. IN aceasta primavara vreau sa amenajez interiorul si nu ma pot hotari cu privire la materialele pe care le voi folosi . Parca nu as folosi rigips iar despre lemn spunea cineva pe un forum ca se degradeaza in timp scurt.Va multumesc daca mi-ati da citeva idei.

  Răspunde
 • margit rus

  buna ziua ,imi place ce am vazut,,doresc in viitor sami amenajez si eu podul casei locuind la bloc exact asa k al dv imagini,,sami ziceti doar cit mar costa amenajarea podului si in cit timp, va multumesc

  Răspunde

LASA UN COMENTARIU