Mostrele de design interior in culori vin de la Bestor Architecture, niste indivizi al caror simt estetic se imbina extraordinar de bine cu simtul practic. Casele decorate de ei sunt primitoare, stralucitoare fara a fi totusi extravagante sau pretentioase, emanand un calm care te face sa te simti bine doar privindu-le – fie si de la distanta, din poze.

Casele de mai jos au fost decorate in toate culorile curcubeului, insa nota dominanta o aduce verdele – un verde crud, ceea ce vrea sa sugereze pofta de viata a stapanilor casei, tineretea, spiritul ludic.

Asa cum e usor de observat si din poze, casele  sunt locuite de  familii obisnuite, cu copii, catei, purcei. Asa ca amenajarile au fost facute tinand cont de nevoile curente ale acestora. Spre exemplu, o bucatica din spatiul rezervat bucatariei e sacrificat pentru crearea unui mic colt de studiu, cu o masa de calculator, scaun, lampa si tot ce trebuie pentru un astfel de loc.

Design interior in culori

Revenind la partea estetica, nu putem trece cu vederea o combinatie castigatoare obtinuta din verde, caramida rosie, alama. Cele trei fac casa buna in toate sensurile cuvantului:Design interior in culoriDesign interior in culori

O zona de zi:

Design interior in culori

De cat de putin rosu e nevoie ca sa faci impresie buna? Mai jos, un exemplu care pare sa spuna: de foarte putin, dar sa fie bine ales!

Design interior in culori

Nici in alb-negru, lucrurile nu arata rau. Ba chiar din contra!

Design interior in culori

Detaliu din prima bucatarie verde:

Design interior in culori

Un living colorat, amenajat cu gust pentru mid-century modern:

Design interior in culori Design interior in culori

Bucataria de mai sus continua cu livingul deschis. Cele doua functionalitati sunt delimitate prin schimbarea registrului estetic: alte forme, alte culori, insa incadrandu-se in perimetrul aceluiasi stil.

Design interior in culori

foto