Nu e prea tarziu pentru cateva exemple de design interior cu Marsala, culoarea Pantone a anului 2015. Cu numele de cod 18-1438, Marsala e o combinatie de rosu cu pamantiu, o nuanta bogata, carnoasa, dar nu mai putin eleganta si indrazneata.

In cele ce urmeaza, vedem Marsala in actiune alaturi de diferite culori, decoruri, piese.

Design interior cu MarsalaMarsala merge bine impreuna cu albastru pastel (pentru numele dat de Pantone acestei nuante va trebui sa va descurcati singuri; sunt atat de multe variatii de culoare, fiecare cu nume si cod propriu, incat e o adevarata provocare sa le dibuiesti pe toate). Si mai merge bine la textilele texturate – dupa cum bine se vede in poza de mai jos: Design interior cu MarsalaDesign interior cu Marsala si Cress Green – ultima denumire referindu-se la petele de culoare pe care ati fi tentati sa le puneti sub numele comod de „galben”.
design interior cu marsala si galbenUn exemplu elocvent care insumeaza cam cele mai reusite casatorii pe care le poate face Marsala cu restul culorilor. Totusi, numarul de posibilitati nu trebuie sa se opreasca aici – insa e un bun punct de plecare pentru scheme cromatice reusite. Design interior cu MarsalaDesign interior cu Marsala – in dormitor. Si langa un perete gri care nu face decat sa ii toarne complimente Marsalei!
Design interior cu MarsalaAjungem in camera de zi, unde Marsala s-a instalat confortabil in biblioteca: Design interior cu MarsalaAvea dreptate cine-a zis ca Marsalei ii sta bine pe textile cu textura. In exemplul de mai jos, catifeaua scoate in evidenta o anumita calitate a culorii care e cel mai bine asociata curgerii vinului – de altfel, Marsala e un sortiment de vin.
Design interior cu MarsalaO sora de-a Marsalei, mai pastelata:
Design interior cu MarsalaAsocierile dintre Marsala si diferite culori in nuante tari produc efecte puternice, spectaculoase si dramatice: Design interior cu MarsalaDesign interior cu MarsalaDesign interior cu MarsalaNu mai putin admirabila e asocierea dintre Marsala si o nuanta de roz pal, ca mai jos:Design interior cu MarsalaDesign interior cu MarsalaIn sfarsit, Marsala ajunge si in decorurile scandinave:

 

Design interior cu Marsala

 

Si mai multe poze gasiti pe contul nostru de Pinterest!

foto