Exista o sectiune special creata la imm koln pentru bucatarii ultramoderne: se numeste LivingKitchen si isi propune sa aduca in fata cele mai extraordinare modele ale anului in materie de mobila si accesorii de bucatarie.

Dar mai intai sa stabilim ce e imm koln: este una din cele mai mari expozitii de mobila din lume si are loc in fiecare an. Editia prezenta se desfasoara intre 14 si 19 ianuarie, iar printre expozanti se numara nume mari din industrie, precum Nobilia, Beko, Bosch, Franke, Gorenje, Toncelli, Logos, Miele si multi, multi altii. Mai multe detalii despre eveniment, pe pagina dedicata.

Trecem la subiect: iata doar cateva din modelele de bucatarii care vor fi prezentate anul acesta la imm koln. Unele continua tendinta deja vizibila de cativa ani incoace, altele vin cu noutati si inovatii care cu siguranta vor fi adoptate pe scara larga in perioada urmatoare. Am ales exemple de bucatarii despre care credem ca vor face furori in viitorul apropiat si vor impune noi tendinte.

Bucatarie Grattarola: spatii deschise, minimalism al detaliilor la corpurile din lemn, culori naturale, design simplu si eficient.

Bucatarii ultramoderne

Minacciolo aduce in prim-plan un model de bucatarie din metal. Cu siguranta va face victime la expozitia imm koln! 🙂

Bucatarii ultramoderne Bucatarii ultramoderne

Salvarani:
Bucatarii ultramoderne

Stosa:

Bucatarii ultramoderne

Toncelli, despre care am mai vorbit si care anul acesta sunt asteptati sa vina cu alte idei pentru bucatarii SF– sau cel putin contemporane! 😀

Mai jos, un model de bucatarie cuminte, comparativ cu acesta.

Bucatarii ultramoderne Bucatarii ultramoderne

Valcucine merita un articol special dedicat, numai despre ei. Bucatariile lor arata fantastic! Unele chiar stiintifico-fantastic :D!

Mai jos, un model de bucatarie ultramoderna…

Bucatarii ultramoderne

…si inca unul cu o bucatarie traditionala:

Bucatarii ultramoderne

In sfarsit, poza care inaugureaza articolul arata o bucatarie de la Snaidero, pe care o expunem din nou aici, in mai multe variante:

Bucatarii ultramoderne Bucatarii ultramoderne Bucatarii ultramoderne

foto