BLOG

 

Experiment: cate buline sunt prea multe?

04 Iun 2015, Postat de KiwiStudio in Contemporane

Postarea aceasta este dedicata celor care iubesc bulinele. Pentru ei, facem azi un experiment. Luati camera de mai sus, priviti-o cateva secunde, apoi raspundeti cu toata onestitatea: nu-i asa ca acum urati macar un pic bulinele?

Lasand gluma la o parte, ce vedeti aici (si probabil va provoaca ameteala) e o lucrare a artistei japoneze Yayoi Kusama. Femeia e innebunita dupa buline. Dati o cautare pe google dupa numele sau si veti vedea ca avem dreptate – atentie, insa, asezati-va undeva jos cand priviti imaginile! S-ar putea sa va ia ameteala.

Artista sarbatoreste in perioada aceasta 60 de ani de imbulinare. 60 de ani in care a pus buline pe tot ce-a prins.

Va vine sa credeti sau nu, Kusama e o artista celebra si respectata. Brandul de lux Louis Vuitton i-a dedicat o colectie de pantofi & accesorii (genti etc.) spre imbulinare.

Revenind la expozitia care face subiectul articolului: s-a pornit de la o camera complet alba. Vizitatorii au trecut si au lasat fiecare cate o bulina unde le-a venit. Deci Kusama a creat camera psihedelica fara sa miste un deget.

Iata rezultatul:

yayoi-kusama-give-me-love-david-zwirner-new-york (2) yayoi-kusama-give-me-love-david-zwirner-new-york (3) yayoi-kusama-give-me-love-david-zwirner-new-york (4) yayoi-kusama-give-me-love-david-zwirner-new-york (5) yayoi-kusama-give-me-love-david-zwirner-new-york (6) yayoi-kusama-give-me-love-david-zwirner-new-york (7) yayoi-kusama-give-me-love-david-zwirner-new-york1foto

 

LASA UN COMENTARIU